Вести

Фудбалски викенд

У 26. колу Зоне Дрина, фудбалери Златибора гостоваће у Сјеници (недеља, 17 часова), где ће одмерити снаге са екипом Слоге. После ремија на свом стадиону са екипом Рађевца, победа у овом мечу нашем тиму много би значила у борби за прво место, где се тренутно налази ФАП са два бода више.

Чајетину посетио и амбасадор Немачке

Амбасадор Немачке у Србији, Хајнц Вилхелм (Heinz Wilhelm) посетио је јуче општину Чајетина. У разговору са председником општине, Миланом Стаматовићем, амбасадор је имао прилику да се упозна са потенцијалима наше општине, пре свега из области туризма и пољопривредне производње, а у циљу будуће сарадње.

Руски рецепт за српски туризам

Руси примeтили дa су нaм мoгућнoсти у вeрскoм туризму нeискoришћeнe, чeму je пoтврдa нeoбaвeштeнoст o мaнaстиру Руjнo

Злaтибoр – Tрнoвит je пут дo привлaчeњa вeћeг брoja стрaних туристa у нaшe туристичкe цeнтрe. Moжeмo ли у тржишну утaкмицу с oнимa кojи имajу мoрe? Дa ли су нaшe плaнинскe лeпoтe, jeзeрa, музejскa пругa, скиjaлиштa и други сaдржajи дoвoљнo привлaчни дa стрaнцa дoвeду и зaдржe?

Најављено Првенство Србије у одбојци на песку

У Београду је јуче свечано најављен 8 . „Vip Beach Masters 2015. – Првeнствo Србиje у oдбojци нa пeску”, односно 4. „Vip Beach Volley Liga“. Председник Скупштине општине Чајетина, Милоје Рајовић, присусвовао је овом догађају, будући да ће општина Чајетина и ове године бити домаћин турнира у одбојци на песку.

Посетите нас на Калемегдану

Туристичка организација „Златибор“ учествоваће на манифестацији „Београдски манифест“ који ће се одржати 22-24. маја на Калемегдану.
Штанд Туристичке организације регије Западна Србија, на коме ће Златибор представити туристичку понуду планине налазиће се на горњем граду у зони „Адути Србији“.

Рани јавни увид у ПГР

ОПШТИНСКА УПРАВА ЧАЈЕТИНА ОДСЕК ЗА УРБАНИЗАМ И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ  у складу са чланом 45a. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник РС“, бр. 72/2009, 81/2009-испр., 64/2010- УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013-УС, 50/2013-УС, 98/2013-УС , 132/2014) оглашава РАНИ  ЈАВНИ УВИД РАДИ УПОЗНАВАЊА ЈАВНОСТИ СА ОПШТИМ ЦИЉЕВИМА И СВРХОМ ИЗМЕНА ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ НАСЕЉЕНОГ МЕСТА ЧАЈЕТИНА (СЕДИШТЕ ОПШТИНЕ) СА НАСЕЉЕНИМ МЕСТОМ ЗЛАТИБОР – IФАЗА

Сакупљач садржаја