Вести

Обавештење за кориснике дечијег додатка

Служба дечијег додатка Општинске управе Чајетина,обавештава кориснике дечијег додатка да за децу школског узраста доставе школске потврде за 2014/2015. школску годину. Потврде доставити служби дечијег додатка најкасније до 1. октобра 2014. године. Корисницима који не доставе  школске потврде, биће обустављена исплата дечијег додатка.

Развијање социјалних услуга у Чајетини

Удружење грађана Златиборски круг, од маја ове године, пружалац је социјалних услуга Помоћ у кући за стара лица  и Дневни боравак за децу са сметњама у развоју – „Зрачак“  у Чајетини.  Током ова четири месеца, услуге су се, кроз сарадњу са локалном самоуправом и локалним организацијама и институцијама,  унапредиле и даље се развијају, на задовољство корисника и њихових породица.

"Дани чешко-српског пријатељства на Златибору"

У организацији Туристичке организације Златибор, од 28. до 31. августа, на Златибору ће бити одржана манифестација под називом „Дани чешко-српског пријатељства на Златибору“. Групу Чеха на Златибору ће представљати новинари и уметници из ове државе. Међу новинарима је Радим Паненка, који пише за Парламентни лист и који је са чешким председником и његовом делегацијом био у званичној посети Србији у априлу ове године, затим Игор Спасов, који ће уједно бити и модератор програма.
 

Свечано затворен трећи по реду "Међународни фестивал спортског филма Златибор 2014."

На овогодишњем фестивалу на Златибору, у присуству великог броја званица из света домаћег и страног филма у понедељак 25.08.2014. године свечано је затворен трећи по реду „Међународни фестивал спортског филма Златибор 2014.“ Стручни жири кога су чинили : Председник жирија Пуриша Ђорђевић и чланови Елена Николајевна Барзова глумица из Русије и Вања Дерменџијева уредник спортске редакције Бугарске Националне телевизије донео је следећу одлуку:
-Специјална награда фестивала  припала је филму „ПОБЕДНИЦИ“ чији је редитељ Јован Мемедовић.

Хуманитарна ревија бокса одржана на Златибору

У суботу 23. августа,  на Краљевом Тргу је одржана хуманитарна ревија  олимпијског бокса, под називом „Zlatibor Boxing Night“, на којој је у осам борби наступило 16 боксера, кандидата за државни тим, у укупно седам категорија. Сав приход од ове манифестације намењен је за помоћ становништву угроженом поплавама, а својеврсна улазница за све заинтересоване било је слање СМС поруке на број 1003.

Вечерас концерт Дејана Цукића на Златибору

У оквиру Златиборског културног лета, на летњој позорници на Краљевом тргу, вечерас ће бити одржан концерт Дејана Цукића.Концерт почиње у 21 час.

 

Сакупљач садржаја