Вести

КОНЦЕРТ БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ

Прави спектакл све посетиоце и госте Златибора очекује пред крај лета, 24. августа, када ће на Краљевом тргу концерт одржати једна од најпознатијих рок група на простору бивше Југославије, али и шире, Бајага и инструктори.
Оранизатори концерта: Туристичка организација Златибор, Општина Чајетина и Спортски центар Чајетина.

Извор: ТО Златибор

Турски новинари у посети Златибору

На Златибору је боравила телевизијска екипа из Истанбула, која се у организацији ТО Србије налази у студијског посети нашој земљи. Новинари Tunca Ozlem, Esirgenc Yasin и Esirgenc Yakupcan припремају телевизијску емисију „Dünyayı Geziyorum“ о туристичким путовањима и гастрономској понуди, која се емитује на најгледанијој турској телевизији „Канал 7“.

14. Сабор у Рожанству

14. Сабор изворне народне песме „Без извора нема воде“ окупио је и ове године у Рожанству најбоље певачке групе и парове у певању „из вика“ из скоро свих општина Златиборског округа. На Сабору су, у делу посвећеном промоцијама, представљене и две књиге: „Рожанство – записи о мртвима“ и „Певање из вика“.

Одбојка на песку: Прво место за Анђелу Тошић и Словенку Стојановић у Краљеву

Још један успех у низу за Одбојкашки клуб Златибор.

На завршном турниру првенства Западне Србије у одбојци на песку (Лига Рашко-расинског округа), одржаном у Краљеву, прво место у категорији играчица до 18 година припало је Чајетинкама, Анђели Тошић и Словенки Стојановић, чланицама ОК Златибор.

Треће место за ФК Чајетина (2009) у Чачку

Генерација ФК Чајетина 2009. освојила је треће место на Арес Купу у Чачку. Изабраници Оливера Лазаревића у групи су савладали горњемилановачки Јуниор, Арес 2 и краљевачки Аполон, у 1/4 финалу су били успешнији од екипе Иванчевић Аранђеловац, а у полуфиналу су после пенала поражени од домаћина, Ареса. У борби за треће место, Чајетина је савладала ужичку Црвену Звезду. За најбољег голмана турнира проглашен је Стефан Ахметовић.

КОНЦЕРТ АМАДЕУС БЕНДА

Још један у низу сјајних концерата биће одржан на позорници Краљевог трга на Златибору. Један од најпознатијих музичких бендова, Амадеус бенд забављаће посетиоце Златибора 18. августа. Концерт ће бити одржан са почетком у 20.00 часова, а добра позитивна атмосфера је нешто што се свакако неизоставно очекује.

Организатори концерта: Туристичка организација Златибор, Општина Чајетина и Спортски центар Чајетина.

Сакупљач садржаја