Вести

Чатврти међународни фестивал ветерана фолклора

Удружење за неговање народне традиције „Ветерани Златибора“ Вас позивају на концерт у оквиру Четвртог међународног фестивала ветерана фолклора, који ће се одржати на Златибору у суботу 29. новембра 2014. године са почетком у 16:30 часова у спортској дворани СТЦ „Златибор“ (Wai Tai) на Златибору. На фестивалу ће учествовати 25 културно уметничких друштава из земље и иностранства.
 Улаз слободан.


Извор:ТО Златибор

Хуманитарна акција - Један пакетић пуно љубави

Јавно предузеће Културно спортски центар Чајетина, у сарадњи са Црвеним крстом, покреће акцију прикупљања играчака за новогодишње пакетиће деци из социјалн угрожених породица. Играчке се прикупљају у Дому културе сваког радног дана од 8 до 15 часова.

Један пакетић, пуно љубави!

Потписан проткол о сарадњи између општине Чајетина и јавних предузећа и институција

Општина Чајетина, Регионална развојна агенција “Златибор” и ОПТИМУС-Центар за добро управљање су у октобру 2014. године започели реализацију заједничког пројекта „Брже и лакше до грађевинске дозволе“, са циљем успостављања Органа за обједињену процедуру (ООП) и регистра административних поступака, који ће обезбедити брзо, траснпарентно и квалитетно спровођење поступака из областииз градње.

Велика улагања у модернизацију механизације КЈП "Златибор"

Општина Чајетина за потребе модернизације механизације  КЈП „Златибор“ у овој години издвојила је 25 милиона динара. Комунално јавно предузеће „Златибор“ је од општине Чајетина, као Оснивача, добило нову аутосмећару, капацитета 16 м3, чија  вредност укупно износи 10 милиона  динара. Аутосмећара ће се користити за одвожење сувог отпада, будући да је КЈП “Златибор“ започело са  примарном селекцијом  отпада у оквиру пројекта „Отпад није смеће“ који се спроводи у оквиру програма Exchange 4.

9. Сајам етно хране и пића

Као и претходних година, привредно друштво за развој пољопривреде „Златиборски еко аграр“ д.о.о. и Општина Чајетина организују наступ произвођача традиционалних производа са територије Општине Чајетина на Сајму етно хране и пића 2014. године у оквиру Београдског сајма. Сајам се се одржава од 26. до 29. новембра 2014. године у хали 3 Београдског сајма.

Кошаркаши- седма победа

У 8. колу Прве лиге Запад, кошаркаши Златибора дошли су до новог тријумфа на свом паркету, савладавши екипу Полета из Ратине са 102-70 (35-9, 20-21, 25-22, 22-18), чиме су задржали максималан учинак (уз утакмицу мање). Фантастичном серијом од 23-0 у уводним минутима утакмице, домаћи састав је стекао изузетно убедљиву предност коју није испуштао до краја утакмице. Гости су у наставку заиграли доста боље и скоро равноправно се носили са екипом Златибора, али је заостатак ипак био превелики.

Сакупљач садржаја