Вести

"Фрајле" приредиле незаборавну журку на Златибору

Пред више хиљада посетилаца на Краљевом тргу одржан је спектакуларан концерт групе "Фрајле" из Новог Сада. Овај акустични бенд наступа у саставу Mарија Мирковић, Наташа Михајловић, Невена и Јелена Буча и до сада су објавили два студијска албума.Концерт је почео нешто после 21:00 час и на почетку "Фрајле" су отпевале своју најпознатију нумеру "Фина". Како се концерт ближио крају публика је сама све чешће певала делове песама овог популарног бенда. Да је атмосфера на синоћњем концерту била добра говори и то да је публика два пута враћала певачице на сцену.

Асфалтиран велики број путева у сеоским месним заједницама

Поред радова на путној мрежи на Златибору, пажња је посвећена и изградњи путева у сеоским месним заједницама. Завршено је асфалтирање великог броја путева који су обухваћени планом месних заједница.Асфалтиран је пут за Урошевиће- МЗ Бранешци у дужини око 600 метара, 400 метара пута у МЗ Трипкова пут Чункови-Крнда, према изворишту Сушичко врело, у МЗ Семегњево завршено је асфалтирање пута Луке-Џамбаси, у МЗ Јабланица према железничкој станици, на Рудинама је асфалтиран пут Дедићи-Власоњићи, у Голову пут према Кривој Реци низ реку Грабовицу,као и у МЗ Доброселица пут у дужини од 500 метара.

Успешно завршен "Hills up" фестивал

Нa Злaтибoру je oд 23. дo 26. jулa oдржaн први “ HillsUp” фeстивaл. Кoнцeртни прoстoр нa Tић пoљу зa чeтири дaнa фeстивaлa пoсeтилo je, прeмa прoцeнaмa пoлициje и oргaнизaтoрa, oкo oсaм хиљaдa љубитeљa рoк и eлeктoрнскe музикe из свих крajeвa Србиje,  aли и  из зeмaљa у oкружeњу.

Концерт групе "Фрајле" на Златибору

У оквиру Златиборског културног лета, на Златибору ће вечерас наступити група "Фрајле".У организацији Туристичке организације Златибор,  концерт ће бити одржан на Краљевом тргу са почетком у 21 час.

Приводе се крају радови на реконструкцији путева и улица на Златибору

На Златибору су у пуном јеку радови на реконструкцији путева и улица. Због неповољних временских прилика, извесно се касни са радовима, али према процени, у наредних десетак дана, радови ће бити приведени крају.На територији Месне заједнице Златибор, радиће се на крпљењу и реконструкцији путева и улица које су оштећене прекопавањем за кабловску телевизију, постављање водоводне мреже или на било који други начин.

Асфатирано 605 метара пута у Мачкату

Како су временски услови ишли на руку, протеклог викенда завршено је асфалтирање дела, једног од најфреквентнијих путева у селу Мачкат према Белој Земљи.Вредност радова је око 5 милиона динара, а асфалтирано је 605 метара коловоза, ширине 5 метара. Ова инвестиција је започета још прошле године, а у току је и поправка путева у Шљивовици и Даутовцу.

 

Сакупљач садржаја