Вести

Дружење кроз песму и игру

Дружење деце која похађају Дневни боравак за децу са посебним потребама „Зрачак“ и волонтера из Волонтерског социјалног сервиса реализује се од самог оснивања ове службе и то на обострано задовољство. У протеклом периоду организоване су музичке, ликовне, кулинарске и окупационе радионице, као и едукативне радионице веронауке.

У понедељак 1. августа концерт групе "Атомско склониште" на Златибору

У оквиру Златиборског културног лета, на Краљевом тргу на Златибору у понедељак 1. августа, наступиће група "Атомско склониште". Концерт почиње у 21 час, а организатори су Туристичка организација Златибор и општина Чајетина.

Фото:Интернет

Изашао је нови број билтена Златиборске вести

Изашао је јулски број билтена Златиборске вести. Електронску верзију можете погледати овде.

43. Сабор трубача

43. Сабор трубача- предтакмичење за Гучу, одржава се на Златибору од 29. до 31. јула. Организатор Сабора је ЈП КСЦ Чајетина, а покровитељ oпштина Чајетина.За овогодишње такмичење се до сада пријавило 11 оркестара.

У петак 29. јула у 21 сат на Краљевом тргу публика ће имати прилику да слуша концерт прошлогодишњих победника: Дувачки оркестар Марка Глигоријевића из Бајине Баште и Дувачки оркестар Мирољуба Кремића из Гостинице.

Балканска епопеја на Краљевом тргу

Сања Илић и Балканика још једном су пред публиком на Краљевом тргу оправдали реноме јединственог музичко-сценског пројекта, не само на нивоу Србије, већ и Европе и света. Осим осврта на проверене хитове, Балканика је представила и новији материјал, који се у великој мери разликује од свега што су до сада радили. Нови албум, „Stand up“ ускоро ће бити објављен у земљи и иностранству.

Промоција романа Проф.др Милисава Савића

Промоција романа "La sans pareille" проф. др Милисава Савића у организацији Библиотеке "Љубиша Р. Ђенић" и Специјалне библиотеке Чиготе, биће одржана у четвртак 28. јула у 20:30 часова. За књигу која ће бити представљена, аутор је добитник књижевне награде Меша Селимовић, као најбоље дело написано на српском језику у 2015. години. Такође је књига била у најужем избору за НИН-ову награду.
Промоција ће се одржати у Малој сали Чиготе.

Сакупљач садржаја