Вести

Кошарка - У ишчекивању комшијског дербија

Трећи окршај кошаркаша Златибора и Слободе у Другој мушкој лиги на програму је у суботу, од 18 часова, у Дворани КСЦ Чајетина. Кошаркашки двобој, који је однедавно понео епитет комшијског дербија, представља нешто више од борбе за бодове, поготово када се у обзир узме чињеница да су и сада, као и претходних година и деценија, у оба табора играчи чија је каријера, посредно или непосредно, повезана са супарничким клубом.

Кошарка - У петак подела улазница за утакмицу са Слободом

На седници Управног одбора КК Златибор одлучено је да ће улазнице за предстојећи сусрет 4. кола Друге мушке лиге, између кошаркаша Златибора и Слободе, моћи ће да се преузму у петак, од 16 до 18 часова, на пријавници Дворане КСЦ-а у Чајетини. За навијаче ужичког клуба обезбеђено је 40 улазница.
Утакмица између Златибора и Слободе одиграће се у суботу од 18 часова.

Фудбалери Златибора за викенд дочекују Слогу из Пожеге

Фудбалери Златибора ће у 12. колу Српске лиге Запад у суботу 29. октобра од 13.30 дочекати екипу пожешке Слоге, четвртопласирани тим лиге. Очекивања од престојећег меча пренели су нам нападачи, Александар Божовић и Љубомир Арсић.

www.zlatiborpress.rs

Изложба у част уметнику Владимиру Митровићу

Након Трнаве и Златибора изложба уметничких дела насталих на једнодневној ликовној колонији „Трнава 2016“ уприличена је у уторак 25. октобра у чајетинском Дому културе. Изложба слика и скулптура организована је у знак сећања на недавно преминулог истакнутог уметника, сликара и вајара Владимира Митровића.

Општина Чајетина подстиче предузетништво младих

''Код нас се све већи број девојака удаје на село и ту остаје, а разлог томе јесте што им је обезбеђено да оне на селу имају све услове као и жене у граду: основани су вртићи, школе испод 15 ђака нису затваране'', рекао на регионалној конференцији о предузетништву младих Милан Стаматовић
    

КУД Златибор на турнеји у Шведској

Ансамбл Културно уметничког друштва Златибор отишао је на седмодневну турнеју по Шведској.Током турнеје биће организовани концерти у сарадњи са Српским културно ометничким друштвом Синђелић из Гетеборга.

Сакупљач садржаја