Вести

Желиш да наступиш раме уз раме са највећим звездама региона?

Организација фестивала позива све заинтересоване да искористе прилику и пријаве се на Конкурс за неафирмисане бендове/извођаче!
Пријаве за учешће на Конкурсу се достављају искључиво електронским путем на е-маил адресу: ezonazlatibor@gmail.com
Неопходно је приложити: снимке две композиције у укупном трајању до 10 минута (mp3/wma/acc), текстове композиција на матерњем и/или енглеском језику, списак чланова бенда са контактима, кратку биографију, фотографију бенда (jpg) и сагласност за објављивање достављених композиција на званичном Yоутубе каналу Фестивала.

Награђени најбољи ликовни радови фестивала "Деца међу нарцисима"

Други дан фестивала „Деца међу нарцисима“ био је веома садржајан. Поред цртања на асфалту, изложбе и проглашења најбољих радова овогодишњег ликовног конкурса, деца су уживала и у позоришној представи.

Фудбалери Златибора данас играју утакмицу сезоне

У дербију 27. кола Зоне Дрина, фудбалери Златибора у среду од 17 часова на „Швајцарији“ дочекаће екипу Радничког из Ваљева. С обзиром да ови тимови, заједно са Слогом из Бајине Баште деле другу позицију, са по 38 освојених бодова, а да је остало још само четири утакмице до краја првенства, поражени у овом мечу највероватније ће се опростити од пласмана у виши ранг.

63. Сабор психолога Србије на Златибору

На Златибору се и ове године одржава Сабор психолога Србије. Oвe гoдинe држава се  63. Сaбoр, који ће трајати oд 27. дo 30.мaja. Свeчaнo oтвaрaњe скупa, најављено је за 27. мaj у 17 чaсoвa у Студeнтскoм oдмaрaлишту „Рaткo Mитрoвић”, кoнгрeсни цeнтaр вилa „Рoмaниja”, где се очекује присуство представника Министарства просвете, као и представника општине Чајетина, која је помогла у организацији овог скупа.

Спортском олимпијадом предшколаца почео 23. Дечји фестивал "Деца међу нарцисима"

Спортском олимпијадом предшколаца, која је јуче одржана у хали Културно – спортског центра, званично је почео 23. Дечји фестивал „Деца међу нарцисима“. У овом спортском такмичењу надметало се 8 екипа, а златни пехар и заслужено прво место припало је екипи „Чајетина 1“.

Одржана 36. седница Скупштине општине Чајетина

У понедељак 25. маја одржана је 36. седница Скупштине општине Чајетина.Одборници су донели одлуку о неангажовању ревизора ради израде извештаја за завршни рачун буџета за 2014. годину. На овј седници усвојене су одређене измене одлуке о уређењу насеља, а измењена је и одлука о одређивању накнаде у поступцима легализације објеката, чиме је створена могућност легализације  помоћних и економских објеката на парцели, уз попуст од 50 %.

Сакупљач садржаја