Вести

У Тузли потписан Протокол о сарадњи ТО Златибор и Туристичке заједнице Тузланског кантона

У Тузли је 7. децембра потписан Протокол о сарадњи Туристичке организације „Златибор“ и Туристичке заједнице Тузланског кантона. Протокол о сарадњи су потписали директор Уреда Туристичке заједнице Тузланског кантона Асим Бечић и Владимир Живановић, директор ТО Златибор. Потписивању Протокола су присуствовали представници туристичке привреде као и министри кантоналне владе, Бахрудин Хаџиефендић (министар здравља) и Мирсад Глухић (министар трговине, туризма и саобраћаја). Скупу су присуствовали и представници хотела Палисад, Мона и СБ Чигота.

Кошаркаши Златибора против Ртња за наставак успешне серије

После пласмана у финале другог степена Купа Србије, кошаркаши Златибора ће у 11. колу Друге мушке лиге дочекати бољевачки Ртањ (субота, 18 часова, Дворана КСЦ).
Чајетинци (учинак 8/2) играће против састава који је у досадашњем делу такмичења остварио само три победе, од чега је једна против алексиначког Напредак Босфоруса, али који је у претходном колу код куће поражен од „фењераша“, екипе Срема, што је клубу из Сремске митровице први тријумф ове сезоне.

"Новогодишњи турнир у малом фудбалу" од 23. до 26. децембра

ЈП Културно спортски центар Чајетина организоваће традиционални „Новогодишњи турнир у малом фудбалу“ у периоду од 23. до 26. децембра.
Пријаве се могу слати до 21. децембра, а жреб ће се одржати дан касније. Котизације по екипи су 7.000 динара. Организатор је обезбедио богате појединачне награде,  а укупан наградни фонд такмичења је 200.000 динара.

Регионална конференција о породичном предузетништву 8. и 9. децембра на Златибору

Поводом Године предузетништва у Републици Србији , на Златибору се одржава Регионална конференција о породичном предузетништву у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини. Конференција се одржава 08. и 09. децембра 2016. године на Златибору  у хотелу Палисад, под покровитељством Владе Републике Србије, Министарства привреде, кроз програм Развојне агенције Србије.

Кошаркаши Златибора у финалу 2. степена Купа

Победом у гостима над екипом Младости из Смедеревске паланке са 91-71, кошаркаши Златибора пласирали су се у финале другог степена Купа Србије.
Они ће се у финалу, које ће се одиграти у Чајетини, састати са успешнијим из дуела Динамик-Металац, а од исхода те утакмице, у великој мери ће зависити и да ли ће Златибору вечерашња победа, без обзира на исход финала, бити довољна за пласман на Куп Радивоја Кораћа.

Марко Арсенијевић светски јуниорски ММА првак!

Такмичар чајетинског КБВ Шогун, Марко Арсенијевић, освојио је златну медаљу у комбинованим борилачким вештинама (ММА – лајт верзија, до 75 кг), на Светком првенству у Харкову.

www.zlatiborpress.rs

Сакупљач садржаја