Вести

Приводе се крају радови на реконструкцији путева и улица на Златибору

На Златибору су у пуном јеку радови на реконструкцији путева и улица. Због неповољних временских прилика, извесно се касни са радовима, али према процени, у наредних десетак дана, радови ће бити приведени крају.На територији Месне заједнице Златибор, радиће се на крпљењу и реконструкцији путева и улица које су оштећене прекопавањем за кабловску телевизију, постављање водоводне мреже или на било који други начин.

Асфатирано 605 метара пута у Мачкату

Како су временски услови ишли на руку, протеклог викенда завршено је асфалтирање дела, једног од најфреквентнијих путева у селу Мачкат према Белој Земљи.Вредност радова је око 5 милиона динара, а асфалтирано је 605 метара коловоза, ширине 5 метара. Ова инвестиција је започета још прошле године, а у току је и поправка путева у Шљивовици и Даутовцу.

 

Одмор уз књигу на поклон

Дaнaсoвa aкциja „Хиљaду пoклoнa зa хиљaду читaлaцa“,протеклог викенда, oргaнизoвaнa je трeћи пут нa jeднoj oд нaших нajлeпших и нajпoсeћeниjих плaнинa, чимe je упoтпунилa мaнифeстaциjу „Злaтибoрскo лeтo“, кoja сe гoдинaмa oргaнизуje и нуди мнoштвo културних, зaбaвних, eдукaтивних, спoртских и других сaдржaja.
Нa нaшeм штaнду нa Крaљeвoм тргу, у субoту, билa je нeoписивa гужвa, a мeђу oнимa кojи су жeлeли нoвинe и књигe били су прeдстaвници свих гeнeрaциja - срeдoвeчни, млaди, дeцa, пeнзиoнeри...

Одржан концерт КУД-а Златибор

На Краљевом тргу на Златибору, синоћ је одржан традиционални концерт КУД-а "Златибор". Учесници концерта били су извођачки и дечији ансамбл, док су као гости концерта наступили чланови певачке групе "Распевани Златибор" из Рожанства. Упркос променљивом времену које је претходило вечери, концерт је успешно одржан а учесници су више пута током наступа поздрављени аплаузом.

Извор:ТО Златибор

 

У недељу концерт КУД-а "Златибор"

У недељу 27. јула,  на летњој позорници, на Краљевом тргу, на Златибору биће одржан концерт Културно уметничког друштва "Златибор".Концерт је заказан за 20 часова.

Синоћ почео "Hills up"фестивал

Фестивал “Hills Up” синоћ од 20 часова, својим наступом отворио је ужички састав Moondance, за којим су следили босанска група Лету штуке, Рамбо Амадеус и Осми дан. Носилац програма прве вечери фестивала ипак је била група С.А.Р.С, која је на Тић Пољу наступила у склопу промотивне турнеје за актуелни, четврти студијски албум Иконе поп културе, који је од објављивања почетком године, па до данас, имао преко 50000 “скидања” са интернета.

Сакупљач садржаја