Вести

Донација ултразвучног апарата чајетинском Дому здравља

Данас је Дом здравља у Чајетини добио нови ултразвучни апарат. Реч је о донацији Општине која за овакве видове помоћи својој здравственој установи сваке године из буџета издваја између 4 и 5 милиона динара, са циљем да се становништву општине обезбеди што квалитетнија здравствена заштита.

Девети сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Међународни сајам туризма и сеоског туризма по девети пут биће организован под поткровитељством града Крагујевца у хали Шумадија сајма од 24. дo 26. новембра. Организатори овог сајма су Градска туристичка организација “Крагујевац” и “Шумадија сајам”.
Tуристичка организација “Златибор” ће учествовати ове године у оквиру штанда Туристичке организације “Западна Србија”.

Бесплатан улаз за све посетиоце Дино парка

Од 20.11.2017. до 11.12.2107. године биће бесплатан улаз за све посетиоце Дино парка. Радиће Кафе-пицерија и Дино шоп, док остали садржаји неће бити у функцији у датом периоду.

Кошакаши сутра у Панчеву, кадеткиње одбојкашице у Бајиној Башти

У утакмици ванредног, 7. кола Кошаркашке лиге Србије екипа Златибора гостоваће сутра у Панчеву саставу Тамиша (19.30). Судећи према стању на табели, Чајетинцима (учинак 4/2) се пружа добра прилика за нови тријумф на гостујућем паркету, с обзиром је Тамиш остварио два тријумфа у досадашњем делу такмичења. У претходном колу савладао је ОКК Београд, после четири узастопна пораза у дуелима са четири од водећих пет тимова (Спартак, Борац, Металац, Динамик).

Предавање Еко аграра: Како до боље исхране за говеда

Привредно друштво за развој пољопривреде Златиборски Екоаграр организовало је у Кривој Реци тренинг за пољопривреднике, првенствено кооперанте млекаре Наша Златка са циљем да се унапреди квалитет сировог млека.

Акција добровољног давања крви

У четвртак 23. новембра у времену од 10 д0 15 часова, у просторијама библиотеке „Љубиша Р Ђенић“ организује се акција добровољног давања крви.
Акцију организју, поводом Дана сећања на жртве саобраћајних несрећа, Центар за трансфузију крви Опште болнице Ужице, Црвени крст Чајетина и Савет за безбедност саобраћаја општине Чајетина.

Сакупљач садржаја