Вести

Акција дневног листа Данас на Златибору

Днeвни лист Дaнaс oргaнизуje aкциjу „Хиљaду пoклoнa зa хиљaду читaлaцa“  у субoту, 23.jулa,  нa Крaљeвoм тгру нa Злaтибoру.  Aкциja, кojу су пoдржaли oпштинa Чajeтинa и Tуристичкa oргaнизaциja Злaтибoр,  трajaћe oд 9 дo 16 чaсoвa.

Златибор најмодерније осветљен

Рaдoви нa пoстaвљaњу лeд рaсвeтe у улици Mилaдинa Пeћинaрa на Златибору су завршени.Златибор сада има нajмoдeрниjу рaсвeту пeтe гeнeрaциje нa пoзициjи oд мaгистрaлног пута дo aутoбускe стaницe. Укупнa дужинa трасе на којој су пoстaвљeњи пoцинкoвaни стубoви, висинe 8 метара, сa Mинeлoвим лeд лaмпaмa je oкo 1600 метара.

Концерт групе "Гарави сокак" на Златибору

У четвртак 21. јула, на Краљевом тргу на Златибору, у оквиру "Златиборског културног лета" биће одржан концерт групе"Гарави сокак". Концерт почиње у 21 час.

Организатори су:Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор


Фото: Интернет - Hellomagazin

Ревија у СБ "Чигота"

СБ „Чигота“ организује модну ревију “Royal fashion night” у четвртак 21.07. са почетком у 20.30 у холу СБ “Чигота” (у приземљу испред пословног простора менаџмента болнице) у организацији агенције The Most Beautiful from Serbia.
Моделе које ће публици представити манекени су из најновије ручно рађене колекције наше перспективне креаторке Марије Станковић . Официјелни водитељ програма је Никола Петричић.

Радост је у заједничком дружењу

Председник општине Чајетина, последњег дана боравка 280 ученика на највећем правславном кампу у Србији, поздравио је малишане и захвалио се манастиру Хиландару и игуману Методију.

Завршен 3. Hills up фестивал

3.музички фестивал „Хилс ап“ је завршен. Упркос лошем времену фестивал је био добро посећен јер бендови који су учествовали на њему, музика коју су изводили, била је уприличена за све љубитеље доброг звука. Организатори су изузетно задовољни како је трећи фестивал прошао и обећавају још бољи наредног лета.
Иако је било притисака са разних страна да се, због лоших временских прилика, а посебно у петак када је киша лила цео дан, концерти помере или преместе на друго место, организатори нису поклекли јер су веровали у свој пројекат, а пре свега – у публику.

Сакупљач садржаја