Златибор опен - Резултати

Победници седмог издања тениског фјучерса „Златибор опен“ у дубл конкуренцији је српско-хрватски пар Дарко Јандрић/Иван Сабанов. Они су у финалу са 2-0 (6-4, 6-2) савладали аустралијску комбинацију, Џереми Били/Александер Бабанин.
Јандрић и Сабанов су успели да три пута одузму сервис противницима. У првом сету су повели са 2-0, али су Аустралијанци успели да се врате при резултату 4-4. Ипак, одмах потом су поново дозволили брејк ривалима, што је био увод у губитак првог сета.
У другом периоду, Јандрић и Сабанов су успели да одузму ривалима два узастопна сервиса, тако да су релативно лако дошли и до другог добијеног сета и укупне победе.
У синглу, елиминисана су двојица првих носилаца, финалисти из 2014. године. Миљан Зекић је поражен од Мануела Пење Лопеза са 2-0, док је Данило Петровић изгубио са 2-0 од Италијана, Кристијана Карлија.

Zlatibor open
Победник седмог издања тениског фјучерса Златибор опен је Хрват, Нино Сердарушић. Трећи носилац је у финалу савладао Аргентинца, Мануела Пењу Лопеза са 6-2, 6-3.
Подсећамо, у дубл конкуренцији тријумфовала је српско-хрватска комбинација Дарко Јандрић/Иван Сабанов, који су у финалу са 2-0 савладали аустралијски пар Били/Бабанин.
Овогодишње издање Златибор опена окупило је велики број тенисера из Србије и иностранства, чак из САД-а и Аустралије, Аргентине, Узбекистана…
Наградни фонд турнира за ову годину повећан је на 15 000 долара.

Zlatibor open

www.zlatiborpress.rs