Занатска комора

Поштовани предузетници, www.ZanatskaKomora.com је отворена платформа за изношења ставова предузетника занатлија, привредних друштава и удружења о развоју занатства и заштита интереса занатлија.

У модерном свету убрзани развој информационих технологија утиче на појаву нових облика непосредне демократије. Србија, као земља са још увек свежим демократским искуством захтева много отвореније јавне дебате о законима које се тичу добра свих грађана. Закон о занатству је први закон у Србији о коме се јавна расправа организовано и систематизовано одржава на Интернету.
 
У Србији има више од 224.000 предузетника и немогуће је да сви буду присутни на јавним расправама. Јавна расправа траје до 31.05.2010. године. Сајт www.ZanatskaKomora.com је настао из потребе да омогући свим предузетницима занатлијама да на форуму дају своје предлоге, примедбе, коментаре и сугестије. Региструјте се и узмите учешће у јавној расправи јер се ради о Вама и вашем бизнису.

Вашим учешћем допринећете већој правичности и успостављању демократског дијалога на највишем нивоу из којег нико неће бити искључен. Такође, овакав систем омогућава да се највећи део расправе о закону обави још у фази предпрецедуре и тако се касније олакша главни део законодавног процеса у скупштини.

Посетите сајт www.ZanatskaKomora.com и региструјте се. Што нас је више то ће интереси предузетника бити боље заштићени.

Проследите ову поруку колегама предузетницима

www.ZanatskaKomora.com