Туристичка понуда Златибора представљена у Москви

Туристичка организација „Златибор“ учествовала је на Међународној туристичкој берзи „ MITT 2017“ која је одржана у Москви од 14. до 16. марта 2017. године.
Понуда Златибора се, као резултат досадашњих промотивних активности Туристичке организације нашла у каталозима руских туристичких агенција и српских агенција које послују на руском тржишту, а ове године су успостављени и нови контакти са туроператорима који су заинтересовани да доводе руске туристе у Србију и на Златибор. На сајму је договорено и да се током маја снима филм о туристичкој понуди Златибора, у ком ће главни актери бити из Русије и који ће се емитовати на више руских телевизијских канала. 
Током одржавања сајма у Москви, у организацији Министарства културе Руске Федерације, Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и Туристичке организације Србије, одржан је састанак представника авио компанија и организатора путовања из Русије и Србије, на коме је договарен модалитет будуће сарадње и начини привлачења већег броја руских туриста у Србију. Овом састанку присуствовао је заменик председника општине Чајетина Арсен Ђурић. 

Извор:www.zlatibor.org.rs