ПРОТЕКЛИ ВИКЕНД НА ЗЛАТИБОРУ У ЗНАКУ СЈАЈНЕ МУЗИКЕ И "БУБИЈАДЕ"

Протекли  дани на Златибору били су  у знаку сјајне и квалитетне музике. Музички фестивал "Hills Up" који је по четврти пут одржан на Златибору, на Тић пољу окупио је најитересантнија имена из света рок, реге, панк и електронске музике. Поред извођача из Србије, гости фестивала биле су и музичке звезде из земаља региона. Друго музичко вече обележио је наступ гостију из Црне Горе и Хрватске, групе Who See и Let 3 који је публика нестрпљиво чекала.Другог и трећег дана фестивала, журка је почела већ у 19 часова,а велика посећеност је била доказ да добар провод и сјајна забава не знају за умор. Атомско склониште, Irie Fm, Eлементал и многи други бендови својим наступом загрејали су прохладно златиборско вече, које је уједно било и завршно вече фестивала. Main stage није било једино место на Тић пољу где се ширила позитивна енергија. Свега неколико метара даље у такозваном Shuma stage-u одвијала се права техно журка, а познати DJ-еви забављали су неуморну публику до раних јутарњих часова.

Hills Up

Hills Up

Добар провод настављао се и преко дана, када је био организован турнир у баскету. За титулу "Краљеви планине" борило се 12 екипа од којих су две биле гости из Туркменистана. Овогодишњи "Краљеви планине" су екипа "3x3 Златибор, док је друго место заузела екипа "Златиборски конаци".
Три дана праве журке на Златибору и незабораван провод су свакако нешто по чему ће посетиоци памтити овогодишњи "Hills Up" фестивал. Припреме за "журку на брду" за следећу годину ће почети ускоро, а на организаторима је да се потруде да следећи фестивал буде још бољи.

Hills Up

Hills Up

Атмосферу на Златибору за време фестивалских дана употпунило је и одржавање четврте "Бубијаде" у ауто кампу Туристичке организације Златибор. Организатори и учесници "Бубијаде",  поносни власници вероватно најпознатијег Wolkswagen-овог модела направили су праву журку и уживали у занмљивим садржајима. У суботу је за све учеснике манифестације, а било их је, не само из Србије, већ и из многих европских земаља, оргнизован излет до једног од најлепших локалитета Златибора, Гостиљског водопада. Интересантна колона старих и нових "Буба" и Wolkswagen-ових комбија била је права атракција и привукла пажњу бројних пролазника. Организатори су нагласили да је манифестација сваке године све боља и масовнија и да је скуп на Златибору најбољи и најзанимљивији у Србији, нарочито када се поклапа са "Hills Up" фестивалом.

Bubijada

Bubijada

ТО Златибор