Пријем првака у Библиотеку

У петак 22. септембра  Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“ постала је  богатија за 111 читалаца. Као и сваке године у септембру, тако је и овога пута уприличен пријем и бесплатно учлањавање ђака-првака у ову установу културе. Овај догађај су својим присуством улепшали писци за децу, Љубивоје Ршумовић и Владимир Андрић.

Prvaci
Увек у духу промоције читалаштва и стварања навика неговања културних садржаја, библиотека „Љубиша Р.Ђенић“ је у своје окриље и ове јесени примила ђаке – прваке дарујући им бесплатне чланске карте. У сарадњи са општином Чајетина овога пута уприличен је и сусрет деце и песника. Дружење са децом почео је један од плодоноснијих стваралаца за децу, Владимир Андрић, који је уредник и аутор сонгова у серији „Приче из Непричаве“ , писац и редитељ серије „Дај ми крила један круг“ и уредник и аутор више од стотину емисија серије „Лаку ноћ децо“ и серијала „Пустолов“.
vladimir Andric

Prvaci

Љубивоја Ршумовића малишанима није требало посебно представљати; довољно је било дружење започети химном „Деца су украс света“ и наставити га кроз фазоне и форе.
Децу је поздравила Љиљана Ракић, заменик директора Библиотеке упознавши их са овом установом културе, као и заменик председника општине Чајетина који је малишанима пожелео срећан полазак у први разред.

Prvaci

 

Општина је даривала децу књигом „Ма шта ми рече“ потписану од стране аутора која ће, кад времена мину, остати подсетник на један тренутак када су полако али сигурно ступили у свет одраслих .

www.zlatiborpress.rs