Најава догађаја у оквиру -Златиборског културног лета-

У оквиру -Златиборског културног лета- у понедељак 17. јула, са почетком у 19 часова на летњој позорници Краљевог трга, биће одржан концерт СКУД-а"Свети Сава" из Шида, у уторак 18. јула, са почетком у 20 часова, такође на летњој позорници, наступиће Ивана Петерс и Негатив.

 Програм културног лета чине различите приредбе и манифестације културно-забавног карактера чији су организатори различити субјекти, али све приредбе су координисане и промовисане од стране Туристичке организације Златибор, као јединствен програм - Златиборско културно лето.
Догађаји у оквиру културно-забавног програма под називом "Златиборско културно лето" одвијају се углавном на летњој позорници на Краљевом тргу, док се неколико њих одржава на Тић пољу, у Чајетини и околним селима.
Манифестације, фестивали, концерти и други садржаји забавног и културног карактера чине боравак гостију на Златибору садржајнијим и квалитетнијим, а задовољење културно-забавних потреба посетилаца је основни циљ организовања културног лета.

SKUD "Sveti Sava "

Jul program

Avgust program

ТО Златибор