Конкурс за најлепшу летњу фотографију Торника

Јавно предузеће Скијалишта Србије организује наградни конкурс за најлепшу летњу фотографију Торника фотографисану у панорамској вожњи жичаром или на тјубинг стази. Рок за слање фотографија је до 31. августа 2011. године.

Идеја је да се направи необична и занимљива панорамска фотографија са жичаре или са тјубинг стазе. Најбоље очекују награде - ски карте (десетодневни ски пас за прво, петодневни за друго и дводневни за треће место), а све фотографије ће се наћи на сајту Скијалишта Србије (www.skijalistasrbije.rs) и служиће промовисању природних лепота и летњих садржаја на нашој најпосећенијој планини.

Сваки учесник конкурса може да пошаље једну фотографију, дигиталног формата, максималне величине до 2MB и искључиво у JPEG формату. Фотографије могу бити снимљене фотоапаратом или мобилним телефоном. Уз фотографију треба да стоји име аутора, контакт адреса и телефон, као и назив фотографије и датум када је фотографисана. Радови се шаљу електронском поштом, на адресу info@skijalistasrbije.rs.

Ски центар Торник на Златибору у летњем периоду ради сваке среде, суботе и недеље од 11 до 18 часова за панорамско разгледање жичаром, док тјубинг стаза ради свакога дана.

ЈП „Скијалишта Србије“