Камп омладинске школе фудбала Црвене звезде на Златибору

У петак 18. марта у Медија центру стадиона Маракана одржана је конференција на којој је најављен нови пројекат омладинске школе фудбала  Црвене звезде. Конференцији су присуствовали директор омладинске школе Ратко Достанић, Предраг Турина, оперативац Црвене звезде задужен за акције омладинске школе, Војислав Јанић, директор хотела "Палисад"  и Милоје Рајовић, председник Скупштине општине  Чајетина, који су том приликом потписали Протокол о сарадњи на пројекту Кампа омладинске школе фудбала Црвене звезде.

Камп омладинске школе фудбала, има за циљ да окупи дечаке узраста од седам до петнаест година, који ће током Кампа проћи тренажни процес по плану и програму Омладинске школе. Камп ће трајати од 12. јуна до 3. јула, у три смене у трајању од 7 дана. Полазници Кампа биће смештени у хотелу Палисад на Златибору. Кроз овај Камп проћиће стотину деце од којих ће десеторо бити са Косова, чији ће долазак организовати општина Чајетина .

Ратко Достанић, директор Омладинске школе, истакао је да има велику част да представи акцију Омладинске школе, односно први камп који се организује на Златибору. Такође је рекао да је ово један начин промовисања Црвене звезде, али и њихових младих категорија.

Директор хотела Палисад Војислав Јанић између осталог рекао је да је сигуран да ће  у сарадњи са Црвеном звездом и општином Чајетина направити праву ствар, и да ће деца која навијају за Црвену звезду али и сви други препознати нашу активност и да ће долазити на Златибор и присуствовати овом кампу.

Председник Скупштине општине Чајетина Милоје Рајовић изразио  је задовољство  што је Црвена звезда изабрала општину Чајетина за домаћина овог првог фудбалског кампа. Ми ћемо се наравно потрудити да будемо добри домаћини, и да одговоримо на све потребе које буду имали наши гости.

Ближе  информације у вези са реализациом Кампа можете добити путем maila kamp@crvenazvezdafk.com као и на званичном сајту Фудбалског клуба Црвена звезда.