Фудбалери Чајетине победили Ариљску рампу

Голом Бранка Божовића у 82. минуту фудбалери Чајетине савладали су на Ариљску Рампу са 1-0, у утакмици 14. кола Златиборске окружне лиге. Меч у којем су обе екипе имале неколико солидних прилика за гол домаћи тим је решио у своју корист, чиме се победом опростио од домаће публике за ову календарску годину.
Обе екипе претиле су углавном ударцима из даљине. За госте је два пута у прилици био Мутавџић. Први пут је његов ударац парадом зауставио голман Лојаница, док је други пут лопта отишла поред десне стативе, иако ју је чувар мреже домаћих испратио само погледом. Од прилика за домаће треба истаћи шут Спасенића из 50. минута, који је чувар мреже, Варагић, зауставио, као и ситуацију из средине другог периода, када Божовић није успео да стигне на време до лопте коју је голман гостију испустио.
Пресудни тренуци меча одиграли су се у периоду од 79. до 83. минута. Најпре је гол Тешовића поништен због офсајда, што је изазвало оштре протесте клупе гостију. Одмах потом, Чајетина је дошла до гола којим је одлучен победник. Голман Варагић није довољно добро испратио лопту упућену ка голу, која се одбила од пречке пред њега, што је искористио Бранко Божовић, који је пратио развој ситуације и уклизао испред гостујућег чувара мреже, пославши лопту у гол (1-0). Због жестоких протеста, голман Варагић је искључен, тако да су гости меч завршили са играчем мање.
ФК Чајетина: Лојаница, Вујовић, Лазовић, Тодорић, Савић, Луковић, Дучић, Божовић С, Божовић Б, Цветић, Лазаревић Ф. Играли су још: Ћалдовић, Лазаревић О, Спасенић. Тренер: Дарко Видић
ФК Ариљска Рампа: Варагић, Цвијовић Б, Цвијовић М, Богдановић, Радовановић, Обрадовић, Мијаиловић, Ивановић, Смиљанић, Мутавџић, Тешовић. Играо је још: Радуловић. Тренер: Дејан Радичевић

Fudbal

www.zlatiborpress.rs